Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-05@16:06:40 GMT

سربازی و چگونگی احتساب در سوابق بیمه ای

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۳۲۱۴۲

سربازی و چگونگی احتساب در سوابق بیمه ای

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، اکبر قربانی مشاور روابط کار و تامین اجتماعی درباره نحوه وصل کردن زمان دوران خدمت سربازی به بیمه تامین اجتماعی اظهار کرد: مدت خدمت سربازی جزو سابقه بیمه حساب می‌شود و دو حالت دارد با واریز حق بیمه و بدون واریز حق بیمه برای این که دو سال خدمت سربازی به سابقه بیمه تامین اجتماعی اضافه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
مشاور روابط کار و تامین اجتماعی تصریح کرد: مدت زمان خدمت نظام وظیفه شاغلین مشمول قانون کار یا آن‌هایی که به صورت داوطلبانه در جبهه‌ی جنگ شرکت کرده اند قبل از این که اشتغال داشته باشند و یا حین اشتغال جزو سوابق خدمتی آنان محسوب می‌شود.
 
قربانی درباره افرادی که قبل از رفتن به خدمت سربازی سر کار می‌رفتند گفت: اگر فرد شاغل بوده و بیمه هم برای او واریز شده و بعد به خدمت سربازی رفته است بعد از سربازی هم دوباره بیمه پرداز شده است چه در کارگاه قبلی کار کند و چه در جای جدید فرقی ندارد مشمول قانون کار بوده است در این حالت کافی است اشتغال قبلی خود را به تامین اجتماعی اعلام کند و در این صورت ۲ سال خدمت سربازی او جزو سابقه بیمه حساب می‌شود.
 
وی با بیان این که اقدام کردن برای سابقه سربازی بازه‌ی زمانی دارد افزود: اگر کارگری قبل از رفتن به خدمت سربازی شاغل و مشمول قانون کار بوده ۷ درصد مبلغ حق بیمه که سهم کارگر است از او اخذ نمی‌شود یعنی این مبلغ حق بیمه دوران سربازی از او گرفته نخواهد شد، اما اگر فرد قبل از سربازی اشتغال نداشته باشد و به سربازی رفته و بعد از آن شاغل شده در این حالت باید ۷ درصد حق بیمه خود را بر اساس دستمزدی که در حال حاضر می‌گیرد پرداخت کند تا سابقه سربازی او جزو سابقه بیمه او برود.
 
مشاور روابط کار و تامین اجتماعی درباره نحوه دریافت سابقه بیمه کارگران گفت: از زمانی که خدمات سازمان تامین اجتماعی در بستر الکترونیک ارائه می‌شود کارگران می‌توانند سابقه بیمه‌ای خود را ببینند البته این سامانه مشکلاتی را هم دارد که باید بر طرف شود.
 
قربانی با بیان این‌که زمانی که بیمه شدگان می‌خواهند سابقه‌ی بیمه‌ی خود را دریافت کنند با مشکلات مختلفی رو به رو هستند اظهار کرد: برای مثال کارگرانی که بعد از ۳۰ سال سابقه به دنبال بازنشستگی خود می‌روند متوجه می‌شوند کارفرما ۳۰ سال بیمه برای آن‌ها رد نکرده است کسری بیمه دو بخش دارد بخش اول به کسری‌های بیمه‌ی نشات گرفته از فعل کارفرمایان مربوط می‌شود بخش دوم به سازمان تامین اجتماعی بر می‌گردد یعنی کارفرما لیست بیمه را رد کرده است، اما در ساماندهی تامین اجتماعی ثبت نشده است.
 
وی ادامه داد: اگر کسری بیمه ناشی از قصور کارفرما باشد و کارفرما از واریز بیمه به هر دلیل سر باز زده باشد در این شرایط کارگر باید به اداره کار شکایت کند تا به حق و حقوق خود برسد.
 
ماده ۱۹ قانون کار می‌گوید: در دوران خدمت نظام وظیفه قرارداد کار به حالت تعلیق در می‌آید، ولی کارگر باید حداکثر تا دو ماه پس از پایان خدمت به کار سابق خودبرگردد و چنانچه شغل وی حذف شده باشد در شغلی مشابه آن به کار مشغول می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1120651 برچسب‌ها اخبار روز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اخبار روز تامین اجتماعی خدمت سربازی سابقه بیمه قانون کار حق بیمه ی بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۲۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ سال زندان در انتظار این مشمولان سربازی

 
به گزارش  تابناک، سردار تقی مهری رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا اظهار کرد: برابر ماده ۶۰ قانون جرایم و مجازات خدمت وظیفه عمومی، کسانی که با ارتکاب اعمالی چون جعل شناسنامه، مهر، امضا، کارت پایان خدمت، کارت معافیت، استفاده از شناسنامه دیگران، اعمال نفوذ، شهادت کذب، گواهی خلاف واقع، مکتوم داشتن حقیقت، اخذ رشوه یا فریب دادن مشمول موجبات معافیت خود یا دیگران را از خدمت وظیفه عمومی فراهم سازند، به اتهام آنان در دادگاه صالحه رسیدگی شده و با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به حبس تعزیزی از یک سال تا ۵ سال محکوم می شوند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا گفت: چنانچه تقلب یا جعل و یا اخذ رشوه تاثیری در وضعیت مشمول نداشته باشد، مرتکبین با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به انفصال از یک سال تا ۱۰ سال از خدمات دولتی و ضبط رشوه به عنوان جریمه و ۶ ماه تا ۳ سال حبس محکوم خواهند شد.

این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان به نشانی http://www.vazifeh.police.ir از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

 منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • مجازات معافیت غیرقانونی از سربازی اعلام شد
  • ۵ سال زندان در انتظار این مشمولان سربازی
  • مجازات معافیت غیرقانونی از سربازی چیست؟
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • تمدید مهلت داوطلبان برای تأیید سوابق تحصیلی
  • آخرین مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • توصیه‌هایی به داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی